ANLAN Automaattinen langaton hiustenkiharrin ALJFQ01-OG

TARJOUS
89.95 - % 59.95  
Saatavuus: 1-3 viikkoa
Toimituskulut 0€Yli 75€ tilauksille!

ANLAN ALJFQ01-OG hiusten kihartaja

Luo uskomattomia aaltoja langattomalla ANLAN-kihartimella. Laitteen käyttö on erittäin helppoa ja kätevää, sen avulla voit luoda unelmiesi hiustyylit ja kihartaa hiuksesi automaattisesti. Se on suunniteltu suojaamaan käyttäjiä palovammilta. Se mahdollistaa myös 4-vaiheisen lämpötilansäädön välillä 150-200 °C. Tee muotoilusta entistä helpompaa ja turvallisempaa!

Luo upeita kiharoita minuuteissa

Anlan kiharrin avulla voit luoda upeita kiharoita helposti ja nopeasti. Koko prosessi on erittäin yksinkertainen, sillä kiharrin toimii automaattisesti, joten sen ei pitäisi aiheuttaa sinulle vaikeuksia. Lisäksi koko muotoilu vie enintään 10 minuuttia! Jos haaveilet kauniista luonnollisista kiharoista tai aalloista, Anlan-kiharrata on täydellinen sinulle!

Turvallisuus ja käyttömukavuus


Kiharrin on varustettu kaksinkertaisella lämpöeristyksellä, joten sinun ei tarvitse huolehtia palovammoista. Älykäs muotoilu tarkoittaa, että kokemattomatkin käyttäjät voivat käsitellä sitä. Lisäksi langaton käyttö tarjoaa haluamasi mukavuuden. Kun kiharrin virta loppuu, lataa se mukana tulevalla USB-C-kaapelilla.

Säädettävä lämpötila


Säädä kihartimen lämpötilaa tarpeidesi tai hiustyyppisi mukaan. Laitteen avulla voit säätää lämpötilaa 4 vaiheessa - paina vain nappia! 150 °C on täydellinen ohuille, ohuille hiuksille. Hieman vahvempi vaihtoehto on 170 °C. Aaltoileville hiuksille 190 ° C toimii hyvin. Jos hiuksesi ovat paksut ja kihartaminen vaikeaa, valitse 200 °C. Valittu arvo näkyy sisäänrakennetulla LED-näytöllä. Huolellisesti harkittu muotoilu varmistaa, että kuuma ilmavirta kiharaa hiussäikeen tarkasti ja takaa täydellisen tuloksen tuntikausia.

Käytännöllinen LED-näyttö


Kihartajassa on sisäänrakennettu LED-näyttö, joka ilmoittaa valitsemastasi lämpötilasta, akun tilasta tai käyttöajasta - nyt voit pitää kaiken hallinnassa! Pyörivän pohjaosan avulla voit kätevästi säätää lämpötilaa ja sammuttaa laitteen.

Sisältää:
Kiharrin
Käyttöohjeet
Suojakotelo
USB-C-kaapeli


Tekniset tiedot:
Merkki Anlan
Malli ALJFQ01-OG
Nimi Hiuskihartaja
Syöttöteho 5V / 2A
Jännite 3,6V
Akun kapasiteetti 4800 mAh
Latausaika 3h
Toiminta-aika 1h
Käyttö Langaton
Lämpötila 150 °C / 170 °C / 190 °C / 200 °C
Lämpenemisaika 70-80 sekuntia (150 °C)
Mitat 230 x 42 x 48 mm

  • SKU ALJFQ01-OG
  • Takuu 1 vuosi
  • EAN 6953156299887
  • Valmistaja ANLAN

Arvostelut

Arvosteluja ei ole vielä tehty. Jaa mielipiteesi ja kirjoita ensimmäinen arvostelu!
Kysymyksiä tuotteesta?