ANLAN Sähköinen ripsien kiharrin ALJMJ01-02

34.95
Saatavuus: 1-3 viikkoa
Toimituskulut 0€Yli 75€ tilauksille!

ANLAN ALJMJ01-02 sähköinen ripsien kiharrin

Korvaa tavallinen ripsien taivuttaja Anlanin ALJMJ01-02:lla. Laite antaa sinulle kauniit kirhartuneet ripset jotka säilyvät pidempään. Se on helppokäyttöinen ja sitä voidaan käyttää ripsivärin kanssa. Sen käyttö on turvallista, ja harja mukautuu täydellisesti silmän muotoon. Lisäksi se on erittäin kevyt ja kannettava - voit aina pitää sen mukanasi

 

Säädettävä lämpötila

Anlan sähköinen ripsien taivutin tarjoaa 2 tilaa, joten voit valita sinulle sopivan lämpötilan. Ohuille, herkille ripsille aseta alempi lämpötila (65 °C). Kun käytät High-tilaa (85 °C) paksuille ja tiiviille ripsille.

Turvallinen käyttö


Ripsienpidennin on suunniteltu turvalliseksi käyttää. Sen muotoilu on kovera ja kupera - lämmityselementti ei ole suorassa kosketuksessa silmään, mikä estää palovammoja. Se on turvallisempi ja halvempi ratkaisu kuin perinteiset ripsien taivutusmenetelmät.

Nopea lämmitys


ANLAN ALJMJ01-02:n avulla säästät aikaa päivittäisessä meikkirutiinissasi! Laite lämpenee vain 10 sekunnissa - ilmaisin muuttuu punaisesta valkoiseksi. Näin voit taivuttaa ripset nopeasti ja vaivattomasti!

Kätevä käyttää


Ripsikihartimen käyttö ei aiheuta sinulle ongelmia. Kytke laite päälle ja odota, että se lämpenee. Kun harjan silikoninauha muuttuu punaisesta valkoiseksi, se tarkoittaa, että ripsien taivutin on valmis käytettäväksi. Taivuta sitten ripset ja levitä ripsiväriä, jotta vaikutus säilyy pidempään.

Sisällys:
Sähköinen ripsien taivutin
Siivousharja
USB kaapeli
Ohjekirja


Tekniset tiedot:
merkki Anlan
Malli ALJMJ01-02
ABS materiaalia
Mitat 21 x 19 x 130 mm
Paino noin 31 g
Akun kapasiteetti 360 mAh
Teho 1,3W
Lähtöteho 3,7V
Teholuokitus DC 5V
Latausaika 1,5-2h
Automaattinen sammutus 5 minuuttia
Lämpötila Matala 60-70 ℃, Korkea 75-85 ℃.

  • SKU ALJMJ01-02
  • Takuu 1 vuosi
  • EAN 6953156300477
  • Valmistaja ANLAN

Arvostelut

Arvosteluja ei ole vielä tehty. Jaa mielipiteesi ja kirjoita ensimmäinen arvostelu!
Kysymyksiä tuotteesta?