Cutrin AINOA Moisture Gift Box

TARJOUS
28.95 - % 21.95  
Saatavuus: 1-3 viikkoa
Toimituskulut 0€Yli 75€ tilauksille!

Haluatko antaa hiuksillesi lahjan intensiivistä kosteutusta? Katso Cutrinin kosteuttavaa lahjapakkausta, joka sisältää ylelliset AINOA MOISTURE SHAMPOO 300 ML ja AINOA MOISTURE HOITOAINEEN 200 ML. Ainutlaatuiset koostumuksen ovat täynnä mineraaleja ja vitamiinipitoisia ainesosia, jotka ravitsevat hiuksiasi juuresta latvoihin. Jokaisella käyttökerralla hiuksistasi tulee pehmeämmät ja silkkisemmät, kun ne saavat pitkäkestoista kosteutusta.

Cutrin Moisture -lahjapakkaus on todella unelmien täyttymys kuiville tai vaurioituneille hiuksille! Luonnollisten uutteiden vertaansa vailla oleva yhdistelmä tarjoaa staattista kestävyyttä ja hallittavuutta, jotta hiukset tuntuvat puhtailta ja virkistyneiltä jokaisella käyttökerralla. Shampoopesun aikana koostumuksemme tasapainottaa hellävaraisesti herkän hiuspohjan kosteustasoja ja kannustaa samalla terveeseen kasvuun, mikä antaa hiuksille enemmän volyymia ja kiiltoa ajan myötä. Hoitoaineemme tarjoaa maksimaalista ravintoa, joka jättää hiusten tuntumaan ylellisen pehmeiltä ja sileiltä kuin koskaan ennen.

Kosteusduomme on täydellinen, jos haluat kauniit, terveet hiukset ilman halkeilua, halkeilua tai rikkoutumista. Muunna harjaksesi meheviksi, salonkilaatuisiksi leteiksi Cutrin Moisture -lahjapakkauksen avulla! Koe puhtaan kosteutuksen vaikutukset itse - kokeile jo tänään!

Kaunis lahjapakkaus sisältää kosteuttavan shampoon ja hoitoaineen.

AINOA MOISTURE SHAMPOO 300 ML

Kosteuttava shampoo puhdistaa hellävaraisesti, mutta tehokkaasti. Jättää hiukset pehmeän ja ilmavan tuntuisiksi. Pentavitin™ kosteuttaa hiuksia pitkäkestoisesti. Runsaasti antioksidantteja sisältävä pohjoisen luonnon mustikansiemenöljy auttaa suojaamaan hiuksia ulkoisilta rasitteilta. Sisältää UVA- ja UVB-suojan hiuksille.

Käyttö: Levitä kosteisiin hiuksiin. Vaahdota ja huuhtele.

AINOA MOISTURE CONDITIONER 200 ML

Kosteuttava hoitoaine selvittää hiukset tehokkaasti ilman latistavaa vaikutusta. Antaa kiiltoa ja jättää hiukset silkin pehmeiksi. Pentavitin™ kosteuttaa hiuksia pitkäkestoisesti. Runsaasti antioksidantteja sisältävä pohjoisen luonnon mustikansiemenöljy auttaa suojaamaan hiuksia ulkoisilta rasitteilta. Sisältää UVA- ja UVB-suojan hiuksille.

Käyttö: Levitä pestyihin, pyyhekuiviin hiuksiin. Anna vaikuttaa 1–3 minuuttia ja huuhtele huolellisesti.

  • SKU CUTRIN-55131
  • Koko 200 ml
  • EAN 6412600551310
  • Valmistaja Cutrin

Arvostelut

Arvosteluja ei ole vielä tehty. Jaa mielipiteesi ja kirjoita ensimmäinen arvostelu!
Kysymyksiä tuotteesta?