Kipozi Suoristusrauta EU-137GD1

29.95
Saatavuus: Varastossa
Toimituskulut 0€Yli 75€ tilauksille!

Kipozi hiusten suoristusrauta EU-137GD1

Kipozi-tuotemerkin hiusten suoristusrudan avulla suoristat ja kiharrat hiuksesi mukavasti vetämättä tai vahingoittamatta niitä. Sen avulla voit säätää lämpötilaa välillä 80-230 °C, joten se voi vastata käyttäjien erilaisiin tarpeisiin. Se on varustettu 1 tuuman titaanilevyillä ja keraamisella PTC-lämmittimellä. Se on mukava käyttää ja sammuu automaattisesti tietyn ajan kuluttua. Sarjasta löydät myös käytännöllisen kantolaukun.

Nopea ja turvallinen suoristus

Nyt omassa kodissasi voit tuntea olosi kuin olisit kampaamossa. Korkealuokkainen PTC-lämmitin mahdollistaa unelmiesi tulokset lyhyessä ajassa. Laite lämpenee erittäin nopeasti. Titaaniset 3D-levyt eivät vedä hiuksia ja suojaavat niitä vaurioilta. Ne ovat riittävän ohuita muotoilemaan sekä pitkiä että lyhyitä hiuksia. Suoristuslaite lähettää myös negatiivisia ioneja, joten hiuksesi eivät pörröisty tai sähköisty.

Lämpötilan säätö

Kipozi suoristusrauta sopii erinomaisesti erityyppisille hiuksille. Sen avulla voit säätää lämpötilaa välillä 80-230 °C . Valittu arvo näkyy sisäänrakennetulla LCD-näytöllä. On myös mahdollista vaihtaa yksikköä - °C tai °F. Voit säätää lämpötilaa manuaalisesti tai valita kolmesta automaattisesta tilasta - 140 °C, 180 °C ja 210 °C . Ensimmäinen sopii hennoille hiuksille, toinen vaurioituneille tai värjätyille hiuksille ja kolmas terveille hiuksille.

Mukavuus ja käyttöturvallisuus

Suoristusrauta on erittäin kestävä ja käyttäjäystävällinen. Titaanilevyt suojaavat sitä korroosiolta ja saavat sen palvelemaan sinua pitkään. Se on myös varustettu 2,5 metrin pituisella kaapelilla, joka pyörii 360°. Näin voit nauttia liikkumisvapaudesta. Se on kevyt ja tuntuu hyvältä kädessäsi, joten sinun ei tarvitse huolehtia väsymyksestä. Lisäksi se sammuu automaattisesti 60 minuutin kuluttua - älä huoli, jos unohdat! Voit myös säätää tämän ajan välillä 30 - 180 minuuttia.

Se toimii matkoilla

Oletko lähdössä lomalle tai työmatkalle? Älä luovu upeiden kampausten luomisesta! Voit helposti laittaa suoristusraudan laukkuun tai matkalaukkuun. Voit myös lukita laitteen niin, että se ei avaudu matkan aikana – vie vielä vähemmän tilaa. Sen mukana tulee myös erikoiskotelo, joka helpottaa kuljettamista. Lisäksi rauta on yhteensopiva 100-240V jännitteen kanssa, joten voit käyttää sitä helposti myös ulkomailla.

Merkki Kipozi

Malli EU-137GD1

Nanotitaniumlevyt

Näyttö LCD

Jännite 100-240V

Taajuus 50/60Hz

Kaapelin pituus 2,5m

Lämpötila-alue 80-230°C (170-450°F)

  • SKU 030595
  • Takuu 1 vuosi
  • EAN 6973734203235
  • Valmistaja Kipozi

Arvostelut

Arvosteluja ei ole vielä tehty. Jaa mielipiteesi ja kirjoita ensimmäinen arvostelu!
Kysymyksiä tuotteesta?