Kyvol D3 älykäs robotti-imuri / puhdistus robotti

199
Saatavuus: Noin 1-viikko
Toimitus 0€Yli 50€ tilauksille
Kyvol D3 on uuden sukupolven älykäs pölynimurirobotti joka puhdistaa kotisi lattiat pölystä ja muusta irtoliasta 1800Pa imuteholla joten se pystyy poistamaan sitkeätkin pölyt. Jopa 2 tunnin toiminta-aika yhdellä latauksella tarkoittaa sen soveltuvan isoihin ja pieniin asuntohin. Haluatko lisätä sen toiminnallisuutta? Asenna älypuhelimeesi sovellus ja ohjaa robottia etänä!

Se imuroi kotisi lattiat läpikotaisin

Robotin suuri imuteho tarkoittaa sen imuroivan helposti pölyn lisäksi hiukset ja murut. Laite soveltuu hyvin erityyppisten pintojen putsaamiseen, laminaatti, kivi, parketti ja matot. Tämän lisäksi laite tunnistaa matot ja säätää tehon sopivaksi matolle. Voit myös valita kolmesta eri imurointiohjelmasta oman halusi ja lattian likaisuuden mukaan.

Kyvol D3 lika

Pitkä toiminta-aika yhdellä latauksella

Imuri on varustettu pitkään kestävävällä akulla joka kestää jopa 120 minuuttia yhdellä latauksella. Se on tarpeeksi pitkään jopa 120 - 150 neliön imurointiin! Lisäksi kun D3:n akku käy vähiin palaa se automaattisesti latausasemalle lataamaan itsensä ja jatkaa sen jälkeen työskentelyä siitä mihin se jäi. Sinun ei tarvitse huolehtia mistään.

kyvol d3 lataus

Terveytesi tähden

Kun robotti imuroi pidät huolta myös omasta ja perheesi terveydestä. Tehokas suodatusjärjestelmä poistaa pölyä ja allergeeneja joten se auttaa luomaan puhtaan ja ystävällisen ilmapiirin kotiisi. Robotin pölysäiliön tilavuus on 600ml joten säiliötä ei tarvitse tyhjentää kovin usein jolloin vältyt kontaktilta pölyyn.

Kyvol D3 terveys

Suunniteltu kotiisi

Kyvol D3 on suunniteltu liikkumaan helposti kodissasi. Sen korkeus on 72mm jolloin se pääsee helposti huonekalujen alle. Robotissa on myös erikoisanturi joka estää sitä tippumasta. Sinun ei tarvitse huolehtia robotin tippuvan rappusiin. Haluatko estää D3:a menemästä johonkin paikkaan kotona? Luo kielletty alue mukanan tulevalla magneettinauhalla ja nauti mielenrauhasta!

Kyvol D3 suunnittelu

Katso mitä älypuhelinsovellus tarjoaa

Kyvol sovellus tarjoaa entistä enemmän tapoja nauttia robotin toiminnoista. Voit esimerkiksi ohjata sitä etänä ja valita siivoustoiminnon. Pääset myös käsiksi asetuksiin ja voit muokata robotin toimintoja sinulle sopivaksi.

kyvol d3 sovellus

Ääniohjaus mahdollisuus

Kyvol D3 imurirobottia on mahdollista ohjata myös äänikomennoilla Amazon Alexa ja Google Assintant yhteensopivuuden ansiosta. Parita robotti äänikomentojen apurin kanssa ja nauti uusista mahdollisuuksista! Mukavasti ohjaa robottia liikkumatta sohvalta - anna vain äänikomento ja katso robotin ahkeroivan ja siivoavan asuntoasi.

Kyvol D3 ääniohjaus

Mukana paketissa

 • Puhdistusrobotti pölysäilöllä
 • Latausasema ja virtalähde
 • Kaukosäädin + AAA paristot
 • Sivuharjat x 4
 • Vara hepa-suodatin + sieni
 • Magneettinauhat ja tarrakiinnikkeet
 • Puhdistusharja
 • Käyttöohje (englanninkielinen)
 • Käyttöohje KYVOL appiin (englanninkielinen)

 

Tuotetiedot

 

Merkki Kyvol
Malli D2
Maksimi imuteho 1800 PA
Akun tyyppi  Li-ion
Akun kapasiteetti 2600mAh
Latausaika 5-6h
Nousukyky 15mm
Pölysäiliön tilavuus 600ml
Äänentaso 60db
Puhdistusaika Jopa 120 minuuttia 
Mitat 325x324x72mm
Paino 2,7 kg
 • SKU 026595
 • Takuu 1 vuosi
 • EAN 6973211001477
 • Valmistaja Kyvol

Arvostelut

Arvosteluja ei ole vielä tehty. Jaa mielipiteesi ja kirjoita ensimmäinen arvostelu!
TOIMITUSTAPA TOIMITUSKULU
Posti - Kirje 2.95
Postiin tai pakettiautomaattiin 5.95
Ovelle - tai yrityspaketti 9.95
Nuoto Digishop myymälästä 0
Kysymyksiä tuotteesta?