Kyvol E31 älykäs moppaava robotti-imuri / puhdistus robotti

TARJOUS
299.95 - % 219  
Saatavuus: Noin 1-viikko
Toimitus 0€Yli 50€ tilauksille

Kyvol E31 siivousrobotti ei ainoastaan imuroi lattioita vaan se myös moppaa ne kostealla mopilla ja siinä on myös älypuhelin sovellus. Sen kehittynyt Gyro-optinen navigointi järjestelmä ja sisäänrakennetut infrapuna-anturit sallivat sen vapaan liikkumisen tehokkaasti ympäri huoneita. Tämä robotti toimii jopa 2,5 tuntia yhdellä latauksella joten se sopii myös isoihin koteihin.

2200Pa imuteho poistaa tehokkaasti pölyt ja liat. E31 älypuhelinsovellus sallii sinun ohjata imuria ja vaihtaa asetuksia. Sovellus on yhteensopiva Amazon Alexan ja Google Assistantin kanssa joten voit ohjata robottia myös äänellä! Voit siis vain pyytää robottiasi aloittamaan siivouksen.

Optimaalinen aikataulutettu siivous ja pitkä toiminta-aika

Kehittynyt Gyro-optinen navigointijärjestelmä mahdollistaa 30% tehokkaamman imuroinnin. E31 skannaa jokaisen tilan ja tekee reaaliaikaisen kartan (kartta nähtävissä puhelimen sovelluksessa) ja suunnittelee siivouksen saavuttaakseen parhaan lopputuloksen mahdollisimman lyhyessä ajassa. Robotti liikkuu zigzag kuviota ja voit olla varma ettei alueita jää imuroimatta. Jopa 150 minuutin toiminta-ajalla robotti voi imuroida jopa 250 m2 alueen. Kun akku on vähissä palaa E31 automaattisesti latausasemaan saadakseen lisää virtaa.

Kyvol E31 latausasema

Poista pölyt täydellisesti

E31:ssa on muitakin edisteksellisiä ominaisuuksia. Tämä uniikki robotti imee pölyt jopa 2200Pa teholla ja siinä on 3-tasoinen siivous järjestelmä. Se systemaattisesti kerää, nostaa ja imee pölyt ja muut pienet roskat maasta. Murut, pölyt, kaatuneet jauhot ja jopa hiukset eläinten karvat katoavat ongelmitta. Sen lisäksi se tunnistaa älykkäästi matot ja optimoi sopivan imutehon niille. Robotti tukee 3 eri siivoustasoa joten voit säätää sen toimintaa lattian likaisuuden mukaan. Automaattinen toiminta sopii hyvin jokapäiväiseen käyttöön. Edge tila putsaa erityisen tarkasti huoneiden reunat ja nurkat. Spot tila sopii erityisen likaisille alueille. Pölysäiliö on 600ml joten sinun ei tarvitse murehtia sen tyhjentämisestä liian usein.

kyvol e31 matto

Se pesee lattiat puolestasi

Kyvol E31 tarjoaa myös moppaus toiminnon. Siinä on 300ml vesisäiliö joten se voi puhdistaa myös isomman kodin lattiat. Moppi on suunniteltu niin, että se voi irroittaa sitkeitäkin likoja. Myös vesipumppu on elektronisesti ohjattu ja voit säätää itse vedentuloa sopivaksi eri tilanteisiin.

Kyvol E31 moppaus

Täydellinen robotti kaikille

Kiitos monille herkille antureille robotti löytää tiensä hyvin sisätiloissa. Se myös tunnistaa esteet ja riippuen niiden korkeudesta se joko ylittää tai kiertää ne. Se voi myös siivota rappusten lähellä ilman riskiä tippumisesta. Paketissa on mukana magneettinen nauha jolla voit tehdä robotilta kiellettyjä alueita. E31 tunnistaa alueen ja siirtyy toiseen suuntaan. Koska robotti on matala, vain 72 mm, mahtuu se helposti ihmiselle vaikeasti siivottaviin paikkoihin kuten sängyn ja sohvan alle.

Kyvol E31 kotiin

Mukana paketissa

 • Puhdistusrobotti pölysäilöllä
 • Latausasema ja virtalähde
 • Kaukosäädin + AAA paristot
 • Vesisäiliö ja pestävä moppi
 • Varamoppi, pestävä
 • Sivuharjat x 2
 • Vara hepa-suodatin + sieni
 • Magneettinauhat ja tarrakiinnikkeet
 • Puhdistusharja
 • Käyttöohje (englanninkielinen)
 • Pikaohje (englanninkielinen)
 • Käyttöohje KYVOL appiin (englanninkielinen)

 

Tuotetiedot

 

Merkki Kyvol
Malli E31
Sisääntulo DC 19V 0.6A
Tehon kulutus 28W
Akun tyyppi DC 14.4V, Li-ion
Akun kapasiteetti 3200mAh
Latausaika 6-6.5h
Imuteho Taso 1: 600Pa; Taso 2: 1000Pa; Taso 3: 2200Pa
Pölysäiliön tilavuus 600ml
Vesisäiliön tilavuus 300ml
Puhdistusaika Jopa 150 minuuttia (Auto tila, minimi imuteho,kovat lattiat, täydellä akulla)
Latausasema sisään/ulos DC 19V 0.6A
 • SKU 026597
 • Takuu 1 vuosi
 • EAN 6973211000029
 • Valmistaja Kyvol

Arvostelut

Arvosteluja ei ole vielä tehty. Jaa mielipiteesi ja kirjoita ensimmäinen arvostelu!
TOIMITUSTAPA TOIMITUSKULU
Posti - Kirje 2.95
Postiin tai pakettiautomaattiin 5.95
Ovelle - tai yrityspaketti 9.95
Nuoto Digishop myymälästä 0
Kysymyksiä tuotteesta?