Liberex Ladyshaver / Trimmeri - CP006307

19.95
Saatavuus: 1-3 viikkoa
Toimituskulut 0€Yli 75€ tilauksille!

Liberexin ladyshaver ja yleiskäyttöinen trimmeri

Nopea ja mukava sheivaus, joka ei vaadi lisätyökaluja? Liberexillä se on mahdollista! 2-in-1-sähköshaverin avulla pääset helposti eroon ei-toivotuista karvoista sekä kasvoilta että koko vartalolta kaksipuolisen teränsä ansiosta. 6 500 rpm moottori takaa erinomaisen tehokkuuden ja irrotettava pää on helppo puhdistaa veden alla. Trimmeri saa virtansa yhdestä AA-paristosta, joka tarjoaa jopa 1-3 tuntia jatkuvaa käyttöä.

Takaa tarkan koko vartalon karvattomuuden


Laite soveltuu moniin käyttötarkoituksiin - voit käyttää sitä menestyksekkäästi muun muassa jalkojen, kasvojen tai käsien ajeluun. Hypoallergeeniset terät eivät ärsytä ihoasi ja yhdessä tehokkaan moottorin kanssa varmistavat tehokkaan trimmauksen. Ne selviävät myös kaikkein sitkeimmistä hiuksista ilman ongelmia. Laitteen leikkuupää on kaksipuolinen - voit käyttää toista puolta kasvojen karvojen ajoon ja toista muihin vartalon osiin.

Yksi paristo - jopa 3 tuntia käyttöaikaa


Trimmeri on johdoton ja tarjoaa vertaansa vailla olevan mukavuuden. Johdottomuus ei rajoita vapauttasi. Yksi AA-paristo riittää toimittamaan laitteen virran. Se tarjoaa jopa 60-180 minuutin käyttöajan. Sinun ei siis tarvitse vaihtaa sitä liian usein!

Voit puhdistaa sen helposti


Voit helposti pitää laitteen puhtaana ja huolehtia karvojenajohygieniastasi. Leikkuupää voidaan helposti purkaa ja puhdistaa juoksevan veden alla. Kun se on kuiva, se on taas valmis käyttöön! Puhdistamalla sen jokaisen käyttökerran jälkeen varmistat, että se palvelee sinua täydellisesti pitkään, mutta vältät ärsytystä ja iho-ongelmia.

Suunniteltu erityisesti sinulle


Liberex-shaveri on myös modernisti, mutta ergonomisesti muotoiltu. Se istuu upeasti käteen, on erittäin mukava käyttää ja kevyt - se painaa vain 80g. Joten voit käyttää sitä helposti paitsi kotona, myös esimerkiksi lomalla - se ei kuormita matkatavaroitasi. Virtaviivainen muoto ja kaunis pastellinpunainen väri antavat sille ainutlaatuisen, tyylikkään luonteen.

 • Laatikossa
  Sähköinen parranajokone x1
  AA-paristo x1
  Öljypullo x 1
  Puhdistusharja x1
  Käyttöohje x1

  Erittely

  Merkki Liberex
  Nimi Naisten parranajokone karvanpoistotrimmeri
  Mitat 5,8 x 3,7 x 3,5 cm
  Paino 80g
  Väri Pinkki
  Materiaali ABS + ruostumaton teräs
  Jännite DC 1,2V
  Virtalähde AA 1,5V paristo x1
  Toiminta-aika Jopa 60-180 minuuttia
  Moottorin nopeus 6500rpm

 • SKU 026415
 • Takuu 1 vuosi
 • EAN 6931446930542
 • Valmistaja Liberex

Arvostelut

Arvosteluja ei ole vielä tehty. Jaa mielipiteesi ja kirjoita ensimmäinen arvostelu!
Kysymyksiä tuotteesta?