Liberex parranajokone - CP008083

TARJOUS
29.95 - % 20.97  
Saatavuus: 1-3 viikkoa
Toimituskulut 0€Yli 75€ tilauksille!

Liberex ladattava vedenkestävä parranajokone


50 % parranajon tehokkuuden kasvu? Ennennäkemätön tarkkuus ja mukavuus? Nyt se on mahdollista! Liberexin johdoton parranajokone on varustettu ensiluokkaisilla terästerillä ja irrotettavalla trimmerillä, ja tehokkaan 1200 mAh:n akun ansiosta se tarjoaa jopa 150 minuutin käyttöajan. Voit käyttää sitä sekä kuiva- että märkäparranajoon, ja IPX7-luokitus takaa vedenkestävyyden. Useat älykkäät ominaisuudet tekevät siitä helppoa.

Uusi tapasi täydelliseen partaan


Nyt voit helposti hoitaa partasi. Liberex-parranajokoneen avulla voit ajaa tarkasti kasvosi eri alueet, mukaan lukien leuan ja posket. Sen mukana tulee myös sisäänrakennettu trimmeri, joka on suunniteltu helposti irrotettavaksi ja sisään vedettäväksi tarpeen mukaan. Käytä sitä viiksien tai pulisonkien muotoiluun vaivattomasti!

Kuiva- ja märkäparranajomahdollisuus


Liberex tarjoaa sinulle haluamasi vapauden ja joustavuuden. Koneen avulla voit ajaa parranajoa sekä kuivana että märkänä. Voit siis tasoittaa partasi kätevästi milloin tahansa tai käyttää oikeaa vaahtoa tai geeliä ja nauttia täydellisen sileästä ihosta. Valinta on sinun - sinun ei tarvitse enää rajoittaa itseäsi!

Nauti täydellisen sileästä ihosta


Mikä tekee Liberex-parranajokoneesta niin tarkan mutta mukavan? Joustavat 3D-päät mukautuvat täydellisesti kasvojen muotoihin ja liukuvat pehmeästi iholla aiheuttamatta painetta. Kone hoitaa täydellisesti kaikki, jopa lyhyimmät karvat. Lisäksi erittäin ohut, hypoallergeeninen kaksoisrengasleikkausverkko ja ensiluokkaiset terästerät auttavat sinua ajamaan parranajoa nopeammin ja tarkemmin.

Voit puhdistaa sen helposti


Parranajopää on paikka, jossa bakteerit usein lisääntyvät. Välttääksesi siihen liittyvät riskit, pitääksesi ihosi täydellisessä kunnossa ja pidentääksesi laitteen käyttöikää, sinun on puhdistettava se säännöllisesti. Liberex tekee siitä helppoa! IPX7-luokitus tarkoittaa, että parranajokone on vedenpitävä - voit pestä sen juoksevan veden alla huoletta.

Langaton muotoilu - unelmavapaus


Vapauta itsesi johdoista ja nauti mukavuudesta. Parranajokoneen johdoton muotoilu tarkoittaa, että mikään ei rajoita enää liikkumisvapauttasi. 1200 mAh:n akku antaa sinulle jopa 150 minuuttia keskeytymätöntä käyttöä. Lataa se yksinkertaisesti kytkemällä se seinä- tai autolaturiin, virtapankkiin tai jopa kannettavaan tietokoneeseen USB-kaapelilla - se on taas käyttövalmis noin 2 tunnin kuluttua!

 

Älykkäät ratkaisut


Hyödynnä nykyaikaisten ratkaisujen edut. Tuote tarjoaa älykkään parranajojärjestelmän ja useita hyödyllisiä ominaisuuksia. Parranajokone muistuttaa sinua silloin tällöin sen puhdistamisesta. Ei tarvitse enää murehtia sen puhdistamisen unohtamisesta! Erityinen lukko estää sinua käynnistämästä laitetta vahingossa kuljetuksen aikana. Parranajokone näyttää myös akun tilan nykyisen prosenttiosuuden.

 • Merkki Liberex
  Terä Kolmoisterä
  Trimmauslaitteella Kyllä
  Materiaali ABS
  Käyttöaika yhdellä latauksella Jopa 150 minuuttia
  Akun kapasiteetti 1200 mAh
  Latausaika noin 2h
  Vesitiivis taso IPX
 • SKU CP008083
 • Takuu 1 vuosi
 • EAN 6931446930566
 • Valmistaja Liberex

Arvostelut

Arvosteluja ei ole vielä tehty. Jaa mielipiteesi ja kirjoita ensimmäinen arvostelu!
Kysymyksiä tuotteesta?