Liberex Selkäkarva trimmeri

17.95
Saatavuus: 1-3 viikkoa
Toimituskulut 0€Yli 75€ tilauksille!

Liberex selkäkarvojenajokone


Pääset eroon ei-toivotuista karvoista Liberex selkätrimmerillä. Sitä käytetään selän lisäksi myös hartioiden ja muiden kehon alueiden ajeluun. Joustava pää mukautuu selän muotoon, ja ergonomisen kahvan avulla pääset mihin tahansa kohtaan selässäsi.


Päästä eroon ei toivotuista karvoista nopeasti


Liberex Shaver on suunniteltu epiloimaan selän lisäksi koko vartalo. Se tarjoaa sekä kuiva- että märkäajon, joten voit valita sinulle parhaan vaihtoehdon. Tuotteessa on 3 terää, joista kukin on 3,5" leveä, joiden avulla pääset nopeasti eroon ei-toivotuista karvoista.


Ergonominen muotoilu


Karvanajokoneessa on säädettävä pää, joka on joustava ja mukautuu selkäsi muotoon ja istuu tiukasti ihoa vasten kaikissa kulmissa. Tuloksena se takaa tarkan ja mukavan parranajon. Lisäksi pitkä ergonominen kahva on säädettävissä ja lukittavissa eri pituuksiin, jotta pääset mihin tahansa kohtaan.

 
Mukana lisäterät


Parranajokoneen lisäksi sarjasta löytyy myös ylimääräisiä teriä, joista 3 on jo asennettu parranajokoneeseen ja 3 lisäterää sisältyy pakkaukseen. Tämä säästää aikaa ja rahaa uusien osien ostamisessa. Tarvittaessa voit vaihtaa ne helposti, liu'uta vain terät ulos ja laita uudet päälle.

Mukana
trimmeri + 3 terää
ylimääräiset x 3 terät

Erittely

Merkki Liberex
Malli CP006644
Terän leveys 3,5"
Väri musta

  • SKU CP005186
  • Takuu 1 vuosi
  • EAN 6931446930788
  • Valmistaja Liberex

Arvostelut

Arvosteluja ei ole vielä tehty. Jaa mielipiteesi ja kirjoita ensimmäinen arvostelu!
Kysymyksiä tuotteesta?