Liberex tarkkuustrimmeri kasvoille - CP005962

TARJOUS
14.95 - % 10.47  
Saatavuus: Varastossa
Toimituskulut 0€Yli 75€ tilauksille!

Liberexin monitoiminen sähkötrimmeri

Monipuolinen sähköinen kasvotrimmeri antaa sinun unohtaa ei-toivottujen hiusten ongelman. Se soveltuu moniin tarkoituksiin ja 6500 kierrosta minuutissa käyvän moottorin ansiosta se tekee vaikutuksen tehokkuudellaan. Mukana tuleva kampa mahdollistaa kulmakarvojen tarkan muotoilun, ja jopa 30° säädettävä pään kulma lisää joustavuutta. Laite toimii yhdellä AAA-paristolla.

Käytät sitä muuhunkin kuin vain kulmakarvoihin


Tätä monikäyttöistä trimmeriä voidaan käyttää monella tavalla. Se ei sovellu vain kulmakarvojen muotoiluun, vaan myös ei-toivottujen karvojen poistamiseen suun, leuan tai kaulan ympäriltä. Sen avulla voit nopeasti ja ilman pienintäkään ongelmaa päästä eroon ei-toivotuista karvoista kasvoiltasi ja nauttia kauniista, sileästä ihosta.

 

Tehokas ja ihoystävällinen


Laite on varustettu hypoallergeenisella terällä, joka ei ärsytä ihoa ja on sille täysin turvallinen. Samalla se erottuu uskomattomasta tehokkuudesta, josta trimmerin tehokas moottori on vastuussa. Tämän ansiosta voit helposti poistaa jopa sitkeimmät karvat. Trimmeri on myös uskomattoman helppokäyttöinen.

Tarkkuus, josta välität


Trimmeri takaa uskomattoman tarkkuuden. Se on varustettu leveällä terällä, joka toimii hieman suuremmilla ihoalueilla, sekä kapealla terällä, joka on ihanteellinen tapauksiin, jotka vaativat paljon tarkkuutta. Säädettävä pään kallistus tekee trimmauksesta entistä mukavampaa. Lisäksi voit käyttää mukana tulevaa kampaa säätääksesi kulmakarvasi tarkasti 2-4 mm:n pituisiksi.

Voit aina pitää sen mukanasi


Tämä yhdellä paristolla toimiva laite on erittäin kompakti ja kevyt, vain 90 g. Sen taskukoko tarkoittaa, että voit ottaa sen mukaasi minne tahansa. Voit käyttää sitä kätevästi kotona sekä pakata sen käsilaukkuun, matkalaukkuun tai reppuun ja ottaa sen mukaan lomalle. Ei-toivotut karvat eivät enää koskaan pilaa mielialaasi matkalla - Liberex-trimmerin avulla pääset niistä eroon hetkessä!

 • Laatikossa
  Trimmeri x 1
  Kulmakarvojen muotoilukampa x1
  AAA-paristo x1
  Puhdistusharja x1
  Käyttöohje x1
 • SKU 026414
 • Takuu 1 vuosi
 • EAN 6931446930535
 • Valmistaja Liberex

Arvostelut

Arvosteluja ei ole vielä tehty. Jaa mielipiteesi ja kirjoita ensimmäinen arvostelu!
Kysymyksiä tuotteesta?