Pölynimuri Deerma DX700

49.95
Saatavuus: Varastossa
Toimituskulut 0€Yli 75€ tilauksille!

Deerma DX700 - Yksi imuri - monia mahdollisuuksia

Jos etsit monitoimilaitetta imurointiin liittyviin erikoistehtäviin, Deerma DX 700 täyttää odotuksesi. Ergonominen muotoilu, korkea suorituskyky, paljon käyttömahdollisuuksia - katso, mikä muu voi yllättää!

Panosta liikkuvuuteen

Kevyt Deerma DX 700 imuri on helppo mukauttaa tarpeisiisi. Voit käyttää sitä sekä pienenä käsi rikkaimurina - esimerkiksi huonekalujen tai verhoilun puhdistamiseenm että klassisen pystysuorana pölynimurina. Sen kevyt, vain 2200 g:n paino helpottaa myös puhdistamista. Tämän ansiosta sitä on helppo siirtää huoneesta toiseen tai nostaa ylös pölyn ja hämähäkinseittien keräämiseksi katosta. Deerma DX 700:lla pääset melkein minne tahansa - ja voit myös käyttää käytännöllistä 4,5 m pitkää sähköjohtoa. Pian kotonasi ei ole yhtään pölyistä paikkaa!

Nauti joustavuudesta

Jotta puhdistaminen olisi sinulle entistä helpompaa, olemme varustaneet imurin kolmella vaihdettavalla suulakkeella. Jokainen suulake sopii täydellisesti useille eri pinnoille ja auttaa sinua luomaan täydellisen järjestyksen. Katso, mitä voit saavuttaa näillä varusteilla!

Lattiasuulake

Suurella lattiasuulakkeella voit imuroida lattiat nopeasti ja tehokkaasti. Se on ohut ja pyöritettävä, joten voit helposti tuoda sen myös vaikeapääsyisiin paikkoihin. Se auttaa sinua pääsemään eroon pölystä sängyn alta tai tuolin jalkojen välistä - suulakkeen nerokkaan muotoilun ansiosta voit ohjata sitä haluamallasi tavalla.


Pölysuulake


Pienen pölysuulakkeen avulla voit puhdistaa pienet pinnat perusteellisesti. Sitä voidaan käyttää hyllyjen, työtasojen ja huonekalujen, kuten sohvien ja nojatuolien, puhdistamiseen. Pöly, rakkaan lemmikkisi karvat, murut - ei mitään, jopa sitkein lika voi piiloutua siltä.

Rakosuulake

Pääset kapeisiin rakoihin ja koloihin uurretulla suulakkeella. Se mahtuu melkein jokaiseen nurkkaan ja poistaa roskat tehokkaasti. Huonekalujen väliin jää tilaa, sohvien ja nojatuolien aukot ja jopa näppäimistö - näiden paikkojen puhdistaminen ei ole enää haaste!

Valitse kolminkertainen suojaus

 

Luo puhdas,  saaste- ja allergeeniton ympäristö kolminkertaisen suodatusjärjestelmän avulla. Deerma DX 700 eristää tehokkaasti lian, hiukset, pölyn ja hiukset ja pitää huolta terveydestäsi! Pyörivä suodatin, jolla laite on varustettu, mahdollistaa tehokkaan epäpuhtauksien uudelleenkertymisen estämisen pinnoille. Tämän käytännöllisen ratkaisun ansiosta voit nauttia pitkäkestoisesta puhtaudesta ja terveydelle ystävällisestä ympäristöstä!

Tehokas ja mukava siivous

 

600 W moottorin teho ja 15 000 Pa imuteho varmistavat, että imuri toimii tehokkaasti ja tehokkaasti - sitä ei voita edes itsepintaiset pölyhiukkaset. 0,8 litran pölysäiliö voidaan helposti tyhjentää ja puhdistaa likaan kosketuksen vähentämiseksi. Imurista tekee erityisen sen alhainen melutaso - se ei ylitä 75 dB. Sano hyvästit tehottomille, vaikeasti hoidettaville ja meluisille pöyhkeille - Deerma DX 700 tekee puhdistamisesta nopeaa ja miellyttävää.

Suunniteltu toimimaan kaikkialla

 

Imurin yksinkertainen, minimalistinen muotoilu tekee siitä paitsi käytännöllisen, myös tyylikkään lisän kotiisi. Laitteen hopeanvärinen väri sopii täydellisesti minkä tahansa sisustuksen luonteeseen. Mahdollisuus pystysuoraan varastointiin säästää myös tilaa. Kaikki tämä tekee Deerma DX 700:sta täydellisen valinnan myös kotiisi.

Erittely

Valmistaja Deerma
Malli DX700
Imu 15 kPa
Jännite 220-240V ~ 50-60Hz
Virtalähde AC
Melutaso 75 dB
Kaapelin pituus 4,5 m
Teho 600W
Roskasäiliö 0,8l
Paino 2,75 kg
Materiaali ABS/polykarbonaattia

  • SKU DX700w
  • Takuu 1 vuosi
  • EAN 6955578033858
  • Valmistaja Deerma

Arvostelut

Arvosteluja ei ole vielä tehty. Jaa mielipiteesi ja kirjoita ensimmäinen arvostelu!
Kysymyksiä tuotteesta?