Nyt yli 50€ tilaukset 0€ toimituskuluilla!

Reuzel Degrease Travel Kit 3 x 100ml

Lisää kuvia

Reuzel Degrease Travel Kit 3 x 100ml
23.95

Arvioitu toimitusaika: Heti
Varastossa: 1 kpl


23,95 €

Reuzel kevyesti kosteuttava hoitoaine 100 ml: Kevyt, kosteuttava hoitoaine sisältää sekoituksen  taikapähkinää, nokkosen lehteä, rosmariinia ja kortteen juurta. Sopii päivittäiseen käyttöön. Jättää hiukset hoidetuiksi ja terveen näköisiksi viilentäen ja virkistäen samalla päänahkaa. Sisältää piparminttua taikapähkinää, nokkosenlehteä, kortteen juurta ja rosmariinia Kaikille hiustyypeille, päivittäiseen käyttöön.

Reuzel Scrub syväpuhdistava shampoo 100ml: Ainutlaatuinen yhdistelmä puhdistavia ja kuorivia ainesosia sekä rosmariini, taikapähkinä, nokkosenlehti, kortteenjuuri hiusvettä, jotka hoitavat päänahkaa ja samalla syväpuhdistavat hiuksia. Täydellinen tuote harvempaan pesuväliin ja vahvojen hiustuotteiden käyttäjille. Poistaa tehokkaasti, mutta hellävaroen tuotekertymiä, likaa, ilmasaastetta, öljyjä ja muita latistavia kertymiä hiuksista ja päänahasta.

Reuzel päivittäinen shampoo 100ml: Shampoo sisältää taikapähkinää, nokkosen lehteä, rosmariinia ja kortteen juurta. Sopii kaikille hiustyypeille päivittäiseen pesuun. Puhdistaa tehokkaasti samalla kosteuttaen hiuksia sekä virkistäen ja viilentäen päänahkaa.

 

Kuvaus

Yksityiskohdat

Käytä päivittäistä shampoota yleisesti. Puhdista hiustuotejäämät syväpuhdistavalla shampoolla ja hoida hiuksia hoitoaineella. Hiero pieni määrä tuotetta märkiin hiuksiin ja päänahkaan, huuhtele hyvin.

Lisätiedot

Lisätietoa

Tuotekoodi 0011817
EAN Ei
Takuu 1 vuosi
Valmistaja Reuzel
Arvostelut
Kysy tuotteesta

Tuotekysymykset

  • Lähetä kysymys. Vastaamme pian.


TOIMITUSKULUT
TOIMITUSTAPA TOIMITUSKULU
Itella Economy 7,95 €
Ovelle-paketti 8,95 €
Nouto Helsingistä - Hämeentie 155 C 51, 6 kerros - Arkisin 10-18 0,00 €
Postin pakettiautomaatti 6,95 €