Techwood ikkunanpesuri

44.95
Saatavuus: Varastossa
Toimituskulut 0€Yli 75€ tilauksille!

Techwood ikkunanpesuaine TNVI-211

Tee kotisi ikkunat kimaltelevan puhtaiksi. Techwood TNVI-211 sähköinen ikkunanpesu tekee siitä helppoa! Se on varustettu kahdella säiliöllä - yksi puhtaalle vedelle ja toinen likaiselle vedelle. Se erottuu myös jopa 30 minuutin työajasta. Kevyt ja kätevä - se tarjoaa vertaansa vailla olevan käyttömukavuuden. Löydät sarjasta myös erityisen mikrokuitutyynyn.

Ihanteellinen ikkunoiden pesemiseen

Techwood ikkunanpesurilla pääset helposti eroon pinttyneimmistäkin tahroista, lioista tai pölystä. Laite on varustettu ruiskulla, jonka avulla voit helposti suihkuttaa vettä valitulle pinnalle. Poista sitten vain lika. Sisäänrakennettu kaavin ja mukana tuleva mikrokuitutyyny, jonka voit pestä myöhemmin, mahdollistavat sen.

2 vesisäiliötä

Pesuri on varustettu kahdella vesisäiliöllä - yksi puhtaalle ja toinen likaiselle vedelle. Molempien tilavuus 100 ml. Näin voit olla varma, että ikkunoiden puhdistukseen käytetään vain raikasta, puhdasta vettä. Älä huoli, että pöly ja muut epäpuhtaudet löytäisivät tiensä takaisin juuri puhdistettuun lasiin hetken kuluttua!

Johdoton suunnittelu

Vapauta itsesi kaapeleista ja nauti enemmän liikkumisvapaudesta ikkunoita puhdistaessasi. Techwoodin ikkunanpesukoneessa on johdoton muotoilu ja se on varustettu pitkäkestoisella akulla, joka tarjoaa jopa 30 minuutin käyttöajan yhdellä latauksella. Lisäksi laitteen lataaminen kestää vain noin 4 tuntia.

ergonominen muotoilu

Techwood todistaa, että ikkunoiden pesun ei tarvitse olla epämiellyttävä urakka. TNVI-211 ikkunapesuri on erittäin yksinkertainen ja kätevä käyttää. Se painaa suhteellisen vähän ja on varustettu ergonomisella kahvalla, joka istuu hyvin käteen. Lisäksi laite toimii yllättävän hiljaa. Kaikki tämä merkitsee vertaansa vailla olevaa käyttömukavuutta.

Pakkauksessa
pesuri
mikrokuitutyyny
virtalähde

erittely

Merkki Techwood
Malli TNVI-211
Väri valkoinen
Toiminta-aika n. 30 minuuttia
Latausaika n. 4h
Virtalähde Ladattava akku 3,7V
Virtalähde 100-240V ~ 50/60Hz 0,4A 5V DC
Puhdasvesisäiliön tilavuus 100 ml
Likavesisäiliön tilavuus 100 ml

  • SKU 3760301552413
  • Takuu 1 vuosi
  • EAN 3760301552413
  • Valmistaja Techwood

Arvostelut

Arvosteluja ei ole vielä tehty. Jaa mielipiteesi ja kirjoita ensimmäinen arvostelu!
Kysymyksiä tuotteesta?