Xiaomi Deerma XS100 Käsisaippua-automaatti

TARJOUS
29.95 - % 20.97  
Saatavuus: Varastossa
Toimituskulut 0€Yli 75€ tilauksille!

Tiesitkö, että tavallisista saippua-annostelijoista löytyy paljon bakteereja ja viruksia? Joten jos haluat rajoittaa kosketustasi haitallisten aineiden kanssa, on hyvä idea käyttää kosketusvapaita laitteita. Näin voit pitää parempaa huolta terveydestäsi. Deerma XS100 on kompakti infrapunasaippuanannostelija, jonka vasteaika on vain 1,4 sekuntia. Voit kiinnittää sen seinälle tai asettaa sen työtasolle. Langaton ja vedenpitävä, se sopii moniin sovelluksiin. Sen tilavuus on 250 ml. Voit täyttää sen paitsi saippualla, myös esimerkiksi käsidesillä.

Helppo, turvallinen, kosketusvapaa käyttö


Annostelija on varustettu infrapuna-anturilla, jonka tunnistusalue on jopa 10 cm. Sinun ei enää tarvitse koskea laitteeseen ja koskettaa bakteereja. Ojenna vain kättäsi ja saippua valuu automaattisesti. XS100 annostelee n. 1,5 g nestettä - optimaalinen määrä käsien perusteelliseen pesuun tai desinfiointiin. Deerman avulla vältyt paitsi haitallisilta aineilta, myös hukkaan menneiltä puhdistusaineilta!

 

Kiinnitä se haluamallasi tavalla


Annostelija voidaan kiinnittää kahdella tavalla. Voit asettaa sen yksinkertaisesti työtasolle tai pesualtaaseen - kompaktin kokonsa ansiosta se ei vie liikaa tilaa. Toisaalta annostelijan takana on erityinen reikä, jonka avulla voit kiinnittää sen seinään - näin säästät vielä enemmän tilaa!

Voit täyttää sen erilaisilla nesteillä


XS100 on suunniteltu mahdollistamaan erityyppisten nesteiden käyttö. Se tarjoaa luotettavan annostelun riippumatta siitä, täytätkö sen tavallisella saippualla tai desinfiointiaineella, joka ei vaadi huuhtelua. Tämä tekee laitteesta ihanteellisen monenlaisiin sovelluksiin. Voit käyttää sitä kotisi kylpyhuoneen lisäksi myös esimerkiksi toimistossa.

Suuri kapasiteetti tuo käyttömukavuutta


Saippuan tai desinfiointiaineen lisäämiseksi annostelijaa ei tarvitse purkaa. XS100 on varustettu käytännöllisellä läpällä. Avaa se ja kaada oikea määrä tuotetta - se kestää vain hetken. Sinun ei tarvitse huolehtia sen täyttämisestä liian usein. 250ml:n tilavuudella voit käyttää annostelijaa noin 200 kertaa yhden täytön jälkeen - joten se täyttää varmasti sinun ja perheesi tarpeet

Täydellisesti harkittu muotoilu


Annostelija on pieni, käytännöllinen ja kestävä. Langattoman suunnittelun ja kompaktin koon ansiosta voit käyttää sitä melkein missä tahansa. Liian lyhyt kaapeli, tilanpuute tai kiireiset pistorasiat eivät rajoita sinua. Saippuasäiliö on läpinäkyvä, joten voit nopeasti tarkistaa jäljellä olevan nesteen määrän. Laite on valmistettu ABS-muovista, mikä tekee siitä kestävän ja vedenpitävän. Se on myös erittäin helppo puhdistaa. Joten voit käyttää XS100:aa missä haluat ilman huolta – myös keittiössä tai kylpyhuoneessa.

Korkea suorituskyky


Laite erottuu myös alhaisesta virrankulutuksestaan. Tämän tekee mahdolliseksi pieni mutta tehokas moottori, joka käy 7000 kierrosta minuutissa. Tämä tarkoittaa myös annostelijan pitkää käyttöikää. Se vaatii toimiakseen AA-paristot, jotka on ostettava erikseen.

Merkki Deerma
Nimi Käsienpesu annostelija
Malli DEM-XS100
Nimellisjännite 3V
Nimellisteho 2,5W
Tilavuus 250ml
Nettopaino 350g
Virtalähde AA-paristot (eivät sisälly)

  • SKU 027179
  • Takuu 1 vuosi
  • EAN 6955578036088
  • Valmistaja Deerma

Arvostelut

Arvosteluja ei ole vielä tehty. Jaa mielipiteesi ja kirjoita ensimmäinen arvostelu!
Kysymyksiä tuotteesta?