ZHIBAI Ionisoiva Hiustenkuivain HL321

TARJOUS
69.95 - % 49.95  
Saatavuus: Varastossa
Toimituskulut 0€Yli 75€ tilauksille!

ZHIBAI-brändi on osa Xiaomin ekosysteemiä

ZHIBAI HL321 ionisaatiohiustenkuivain (musta)

Tästä eteenpäin kuivaat hiuksesi hetkessä vaurioittamatta hiuksiasi! Tämä Zhibai hiustenkuivain tarjoaa tasaisen lämpötilan ja suojaa ylikuumenemiselta. ZHIBAI HL321 toimii 1800 watin teholla ja on yllättävän hiljainen (60 db). Se sopii täydellisesti kaikentyyppisille hiuksille. Sen avulla voit valita kahdesta lämpötila-asetuksesta ja kahdesta ilmannopeudesta. Se tuottaa negatiivisia ioneja, joiden avulla voit sanoa hyvästit staattisten ja pörröisten hiusten ongelmalle. Sarja sisältää kaksi vaihdettavaa suutinta.

Sano hyvästit pörröisille hiuksille


Sano hyvästit sähköistyville ja pörröisille hiuksille! ZHIBAI HL321 -hiustenkuivaajalla pääset eroon tästä ongelmasta lopullisesti! Laite käyttää älykästä ionisaatioteknologiaa ja se tuottaa negatiivisia ioneja, jotka tekevät hiuksista pörröiset ja pehmeät. Lisäksi se vähentää haaroittuneita latvoja ja vähentää staattista sähköä ja suojaa hiuksiasi pörröiseltä. Luo unelmiesi hiustyyli ZHIBAI-ionisoivalla hiustenkuivaajalla!

Tehokas


Sinun ei enää tarvitse tuhlata aikaa pitkään ja väsyttävään hiusten kuivaukseen! ZHIBAI HL321 toimii 1800 watin teholla, mikä saa sinut kuivaamaan hiuksesi muutamassa minuutissa. Eikä siinä vielä kaikki! Laite toimii äärimmäisen hiljaa - sen äänenvoimakkuus ei ylitä 60 db, joten melu ei herätä pienempiäkään kotitalouden jäseniä.

Turvallisuus ja käyttömukavuus


HL321:ssä käytetyt älykkäät tekniikat ylläpitävät kuivaimen tasaisen lämpötilan, joten sinun ei tarvitse huolehtia palovammoista. Laite toimii hyvin kotonasi, matkalla sekä jopa ammattikäytössä kampaajalla. Se on täysin turvallinen lapsille ja raskaana oleville naisille. Se tarjoaa kaksi ilmavirtausvaihtoehtoa - lämpimän ilmavirran, joka kuivaa hiukset välittömästi, ja viileän ilmavirran, joka on hyödyllinen muotoilussa. Voit myös valita puhalluksen tehon - laite tarjoaa voimakkaan ja heikomman virtauksen.

 

Ota mukaasi liikkeelle


Älä anna periksi nopeasta ja turvallisesta hiusten kuivaamisesta ja muotoilusta, kun olet reissussa. HL321 on kätevä ja tarpeeksi pieni mahtumaan helposti matkalaukkuun tai käsilaukkuun. Lisäksi sarja sisältää kaksi vaihdettavaa kärkeä - tiivistimen ja diffuusorin. Litteä kärki sopii täydellisesti suorille hiuksille tehdäkseen niistä entistä sileämmät, ja diffuusori kiharille ja pörröisille hiuksille tuomaan esiin luonnollisen kiharan.

 

Tekniset tiedot:

Tuotemerkki ZHIBAI
Malli HL321
Nimi Hiustenkuivan ionisaatiolla
Jännite 230V
Ilman nopeudet 2
Lämpötila 2
Vapautuneiden ionien määrä ≥2 miljoonaa / cm³
Taajuus 50 Hz / 60 Hz
Teho 1800W
Nopeus 20 000 rpm
Mitat 123 x 210 x 75,5 mm
Väri musta

  • SKU HL321
  • Takuu 1 vuosi
  • EAN 6971016544809
  • Valmistaja ZHIBAI

Arvostelut

Arvosteluja ei ole vielä tehty. Jaa mielipiteesi ja kirjoita ensimmäinen arvostelu!
Kysymyksiä tuotteesta?