Cutrin Color Gift Box

TARJOUS
28.95 - % 21.95  
Saatavuus: Varastossa
Toimituskulut 0€Yli 75€ tilauksille!

Hemmottele itseäsi tai erityistä henkilöä huomaavaisella ja ylellisellä lahjalla Cutrin Color -lahjapakkauksella. Tämä uskomaton lahjapakkaus sisältää AINOA COLOR SHAMPOO 300 ML ja AINOA COLOR HOITOAINE 200 ML, joiden avulla voit kokea ammatimaisen hiusten tuoksun ja pehmeyden kodin mukavuudessa. Cutrinin Color-sarjan kehittynyttä ammattilaistason hiustenhoitoteknologiaa hyödyntävä Color-sarja voi suojata, ravita ja elvyttää värjättyjä hiuksia ja antaa niille lisää kiiltoa.

Lahjan saaja tulee ihastumaan tähän piristävään lahjapakkaukseen - se on täydellinen hellästi rakastavan hoidon saamiseen riippumatta siitä, kuka hän on tai mistä hän on kotoisin. Se sopii niille, jotka jo hemmottelevat värjättyjä hiuksiaan, mutta myös niille, jotka haluavat aloittaa uuden matkan kohti täydellistä sävyä. Olipa heidän tavoitteensa mikä tahansa, AINOA-tuotteiden kevyt ja miellyttävä kukkaistuoksu ei tee rutiinista vain nautinnollista vaan varmistaa myös optimaaliset värjäyksen jälkeiset tulokset.

Levitä iloa tällä huomaavaisella Cutrin Color -lahjapakkauksella - se on merkityksellinen lahja, joka saa varmasti hymyn kenelle tahansa!

Kaunis lahjapakkaus sisältää hiusväriä suojaavan shampoon ja hoitoaineen.

AINOA COLOR SHAMPOO 300 ML

Hiusväriä suojaava shampoo puhdistaa hellävaraisesti. Innovatiivinen värisuojayhdiste auttaa suojaamaan hiusväriä ennenaikaiselta haalistumiselta. Antaa sädehtivää kiiltoa ja korostaa hiusvärin hehkua. Runsaasti antioksidantteja sisältävä pohjoisen luonnon karpalonsiemenöljy auttaa suojaamaan hiuksia ulkoisilta rasitteilta. Sisältää UVA- ja UVB-suojan hiuksille.

Käyttö: Levitä kosteisiin hiuksiin. Vaahdota ja huuhtele.

AINOA COLOR CONDITIONER 200 ML

Hiusväriä suojaava hoitoaine ravitsee ja selvittää hiukset tehokkaasti. Innovatiivinen värisuojayhdiste auttaa suojaamaan hiusväriä ennenaikaiselta haalistumiselta. Antaa sädehtivää kiiltoa ja korostaa hiusvärin hehkua. Runsaasti antioksidantteja sisältävä pohjoisen luonnon karpalonsiemenöljy auttaa suojaamaan hiuksia ulkoisilta rasitteilta. Sisältää UVA- ja UVB-suojan hiuksille.

Käyttö: Levitä pestyihin, pyyhekuiviin hiuksiin. Anna vaikuttaa 1–3 minuuttia ja huuhtele huolellisesti.

  • SKU CUTRIN-55130
  • Koko 200 ml
  • EAN 6412600551303
  • Valmistaja Cutrin

Arvostelut

Arvosteluja ei ole vielä tehty. Jaa mielipiteesi ja kirjoita ensimmäinen arvostelu!
Kysymyksiä tuotteesta?