Deerma Hiustenkuivain CF15W

TARJOUS
59.95 - % 39.95  
Saatavuus: Varastossa
Toimituskulut 0€Yli 75€ tilauksille!

Deerma CF15W hiustenkuivaaja

Nyt voit tuntea olosi kuin kampaamossa omassa kodissasi. Deerma CF15W -hiustenkuivaajalla voit kuivata hiuksesi nopeasti mutta turvallisesti ja siinä on myös 2 tilaa ja 2 nopeutta. Sen teho on 1600-2000W. Laite on erittäin kevyt ja kätevä - voit ottaa sen helposti mukaan matkalle. Siinä on myös magneettinen kärki, joka helpottaa hiusten muotoilua.

Vaikuttava suoritus

Koe, että hiusten kuivaamisen ei tarvitse kestää kauan. Tämä hiustenkuivaaja on suuritehoinen ja toimii jopa 18 000 rpm:n nopeudella. Laitteessa on sisäänrakennettu tuuletin, jossa on 7 siivekettä ja se voi tarjota jopa 14m3/s ilmavirtauksen. Kaiken tämän avulla voit kuivata hiuksesi hetkessä vahingoittamatta niitä.

Valittavana 2 tilaa ja 2 nopeutta

Säädä kuivaimen toiminta tarpeidesi tai hiustyyppisi mukaan. CF15W:n avulla voit valita kahdesta nopeustasosta. Se tarjoaa myös 2 tilaa - kuuma ilma ja kylmä ilma. Se voi tehdä hiusten muotoilusta ja kauniiden kampausten luomisesta paljon helpompaa. Kokeile saatavilla olevia vaihtoehtoja ja katso mikä sopii parhaiten tarpeisiisi!

Mukana magneettinen kärki

Sarja sisältää magneettikärjen, jota voidaan kääntää 360° halutessaan. Voit helposti kiinnittää ja irrottaa sen. Se helpottaa hiusten muotoilua ja nostaa niitä juurista. Se on varustettu 2-kerroksisella eristyksellä, joten sinun ei tarvitse pelätä palovammoja.

CF15W-hiustenkuivaaja on turvallinen käyttää, eikä se vahingoita hiuksiasi. Se on varustettu edistyneellä lämpötilan säätöjärjestelmällä. Jos se ylittää tietyn tason, laite sammuu automaattisesti. Tämä suojaa kuivausrumpua tehokkaasti ylikuumenemiselta ja voit nauttia turvallisesta käytöstä.

Oletko lähdössä lomalle?

Nyt voit helposti ottaa hiustenkuivaajasi mukaasi! CF15W painaa vain 0,47 kg, mikä on kevyempi kuin 0,5 litran vesipullo. Ja se on tarpeeksi pieni mahtumaan helposti matkalaukkuun tai matkalaukkuun. Sinun ei enää tarvitse uhrata mahdollisuutta kuivata hiuksesi nopeasti ja kätevästi liikkeellä ollessasi!

Deerma CF15W -hiustenkuivaajassa on ergonominen kahva, joka istuu mukavasti käteen, ja 1,65 metrin johto, jonka avulla voit liikkua vapaasti. Lisäksi sen huolellisesti harkittu muotoilu estää hiuksiasi sotkeutumasta siihen. Laite näyttää myös todella hyvältä ja kestää kulutusta ja repeytymistä. Sininen väri ja ruusukultaiset yksityiskohdat antavat sille ilahduttavan elegantin luonteen.

Merkki Deerma
Nimi Monitoiminen hiustenkuivaaja
Malli CF15W
Nimellisteho 1600-2000W
Nimellisjännite 220-240V
Pyörimisnopeus 18000 rpm
Ilmannopeus 14m3/s
Nimellistaajuus 50-60Hz
Kaapelin pituus 1,65m
Paino 0,47kg

  • SKU CF15W
  • Takuu 1 vuosi
  • EAN 6955578039188
  • Valmistaja Deerma

Arvostelut

Arvosteluja ei ole vielä tehty. Jaa mielipiteesi ja kirjoita ensimmäinen arvostelu!
Kysymyksiä tuotteesta?