ENCHEN Blackstone Parranajokone

TARJOUS
39.95 - % 29.95  
Saatavuus: Varastossa
Toimituskulut 0€Yli 75€ tilauksille!

ENCHEN-tuotemerkki on osa Xiaomin ekosysteemiä.

ENCHEN Blackstone-parranajokone

ENCHEN Blackstone johdottomalla parranajokoneella et vain tasoita partasi, vaan myös muotoilet sitä. Laite on varustettu 3 liikkuvalla, itseteroittuvalla terällä, ja siinä on myös sisäänrakennettu trimmeri. Se mahdollistaa sekä kuiva- että märkäajon. Se erottuu 5 watin tehostaan ​​ja jopa 90 minuutin käyttöajastaan. Kevyt ja kätevä - tarjoaa korkean käyttömukavuuden, se on hyödyllinen myös matkoilla.

Nopeus, tarkkuus, turvallisuus

Jopa 3 liikkuvaa leikkauspäätä nopeuttavat parranajoa. Huolellisesti harkitun muotoilunsa ansiosta ne kiinnittyvät täydellisesti ihoon, mukautuvat täydellisesti kasvojen muotoon ja poistavat tehokkaasti jopa lyhyimmät karvat. Laitteen terät on valmistettu korkealaatuisesta teräksestä ja ne teroittuvat automaattisesti parranajon aikana, mikä pidentää merkittävästi niiden käyttöikää. Sinun ei myöskään tarvitse huolehtia ärsytyksestä tai leikkauksista.

Räätälöity tarpeidesi mukaan


Parranajokoneella voit ajaa sekä kuivana että märkänä. Nopea parran viimeistely ennen töitä? Virkistävä parranajo suosikkivaahdollasi tai -geelilläsi? Mikään ei estä! Voit myös helposti irrottaa laitteen pään ja pestä sen juoksevan veden alla ja käyttää uudelleen kuivauksen jälkeen. Näin pidät parempaa huolta hygieniasta ja vältät iho-ongelmia!

Vaikuttava tehokkuus


Tehokas moottori vastaa parranajokoneen luotettavasta toiminnasta. Laitteen teho on 5W ja äänenvoimakkuus vain noin 67dB - unohda ärsyttävä melu! Tuotteessa on myös älykäs ESM-järjestelmä, joka takaa sen tehokkaan toiminnan lähes kaikissa tilanteissa. Vaikka akun varaustaso on jo alhainen, parranajokone toimii silti optimaalisella nopeudella!

Sisäänrakennettu trimmeri


ENCHENin avulla voit pitää ulkonäöstäsi entistä paremmin huolta. Blackstone-parranajokoneella et vain aja ja tasoita partasi, vaan myös muotoilet pulisonkejasi tai viiksiäsi. Laitteessa on sisäänrakennettu trimmeri, joka antaa sinulle tarvittavan tarkkuuden. Huolehdi jokaisesta yksityiskohdasta ja näytä kaikille ainutlaatuinen tyylisi!

Kestävä akku


Älä pelkää parranajokoneen lataamista usein. Laite on varustettu pitkäkestoisella ladattavalla akulla, jonka ansiosta sen käyttöaika on jopa 90 minuuttia! Lisäksi sen lataaminen mukana tulevalla USB-C-kaapelilla kestää vain noin tunnin. Unohditko ladata parranajokoneen? Ei hätää - laite voi toimia myös johdolla. Kytke se vain pistorasiaan ja tasoita partasi!

Käyttömukavuus


Blackstone-parranajokone on erittäin yksinkertainen ja kätevä käyttää. Se on varustettu oikosulkusuojalla ja ylilataussuojalla, ja siinä on erityinen ilmaisin, joka antaa tietoja akun tilasta. Kevyt ja kätevä - sopii täydellisesti käteesi. Se on hyödyllinen myös matkoilla - voit helposti majoittaa sen matkalaukkuun tai laukkuun. Sinun ei enää tarvitse luopua mahdollisuudesta muotoilla partaasi matkan aikana!

Sisällys:
Parranajokone
Latauskaapeli (USB-C)
Siivousharja
Päähine

Erittely

Merkki ENCHEN
Nimi Rotary Shaver
Blackstone malli
Väri Hopea
Nimellisjännite 5V
Nimellisteho 5W
Äänenvoimakkuus Noin. 67dB
Latausaika n. 1h
Toiminta-aika n. 90 min
Latausliitäntä USB-C

  • SKU Blackstone
  • Takuu 1 vuosi
  • EAN 6974728533154
  • Valmistaja ENCHEN

Arvostelut

Arvosteluja ei ole vielä tehty. Jaa mielipiteesi ja kirjoita ensimmäinen arvostelu!
Kysymyksiä tuotteesta?