ENCHEN BOOST 2-B Trimmeri / Hiustenleikkuri

TARJOUS
39.95 - % 29.95  
Saatavuus: Varastossa
Toimituskulut 0€Yli 75€ tilauksille!

ENCHEN BOOST 2-B hiustenleikkuukone

Enchen-hiustenleikkuukone säästää sekä aikaa että rahaa. Laitteessa on 4600 rpm moottori ja pyöristetyt terät turvallista käyttöä varten. Se tarjoaa säädettävän alueen 0,7-21 mm, joten et tarvitse siihen lisätarvikkeita. Lisäksi BOOST 2-B:ssä on Turbo-tila ja ergonominen muotoilu. Lisäksi sen toiminta on yksinkertaista ja USB-C-portti helpottaa lataamista.

Tarkkuus

Tuote on varustettu tehokkaalla moottorilla, joka käy 4000 rpm ja käyttää taajuusmuunnostekniikkaa (EC001). Lisäksi se tarjoaa Turbo-tilan (4600 rpm), jonka avulla voit leikata entistä nopeammin. Lisäksi laitteessa on korkealaatuiset terät. Lisäksi kampakiinnikkeen pituutta voi säätää välillä 0,7-21 mm.

Harkittu suunnittelu


BOOST 2-B erottuu ergonomisesta muotoilustaan ​​- partakone sopii täydellisesti käteesi. Lisäksi siinä on yksi kätevä painike, joten sen käyttö ei aiheuta sinulle ongelmia. Lisäksi laitteen pää on helppo purkaa ja puhdistaa. Lisäksi partakone toimii hiljaa (55 dB) ja nanokeraamiset terät ovat kestäviä eivätkä kuumene yhtä nopeasti kuin ruostumattomasta teräksestä valmistetut terät.

Käyttöturvallisuus


Laite on suunniteltu turvalliseksi käyttää. Sivuilta pyöristetyt terät estävät loukkaantumisen ja erityinen merkkivalo ilmaisee akun varaustason. Lisäksi siinä on älykäs ESM-latausjärjestelmä, joka vastaa virrankulutuksen ja akun hallinnasta korkean tehon varmistamiseksi, vaikka akun varaustaso on alhainen.

Kätevä lataus


Enchen-hiustenleikkuukone on varustettu ladattavalla akulla, joka mahdollistaa noin 2 tunnin käytön yhdellä latauksella. Lisäksi siinä on USB-C-portti, joten voit ladata sen helposti. Yhdistät BOOST 2-B:n tietokoneeseesi, virtalähteeseen tai verkkolaturiin. Noin 3 tunnin kuluttua se on valmis jatkamaan toimintaa.

 

Paketissa
Trimmeri / Hiustenleikkuukone
siivousharja
partakoneöljyä
USB-C latauskaapeli
käyttöopas


Tekniset tiedot:
Valmistaja Enchen
Malli BOOST 2-B
Väri musta
Teho 3W - 4000r / min, Turbotila - 4600r / min
Käyttöaika n. 2 h
Latausaika n. 3 h
Terät nano-keraamiset
Melutaso 55 dB
Paino 142 g
Mitat 165 x 42 mm
Terän pituuden säätö 0,7-21 mm
ABS materiaalia

  • SKU BOOST 2-B
  • Takuu 1 vuosi
  • EAN 6974728531303
  • Valmistaja ENCHEN

Arvostelut

Arvosteluja ei ole vielä tehty. Jaa mielipiteesi ja kirjoita ensimmäinen arvostelu!
Kysymyksiä tuotteesta?