ENCHEN BOOST-B Trimmeri / Hiustenleikkuukone (3-21mm) + tarvikkeet

TARJOUS
49.95 - % 39.95  
Saatavuus: Varastossa
Toimituskulut 0€Yli 75€ tilauksille!

ENCHEN-tuotemerkki on osa Xiaomin ekosysteemiä.

ENCHEN Boost-B Set hiusleikkuri + tarvikkeet

Sinun ei enää tarvitse tuhlata rahaa kampaamossa - nyt voit leikata hiuksesi tarkasti omassa kodissasi! ENCHEN-hiustrimmeri on varustettu laadukkailla terillä, joiden pituutta voi säätää 3-21mm liukuvalla kampakiinnikkeellä. 600 mAh:n ladattava akku takaa pitkän työajan ja mukana tulevat tarvikkeet, kuten sakset ja kampaajan viitta, helpottavat kampausten luomista.

Säädettävä terän pituus

Sano hyvästit useiden erilaisten kampalisälaitteiden tarpeelle ja partaveitsillesi. ENCHEN-tuotemerkin trimmeri on varustettu erityisesti suunnitellulla liukuvalla säädöllä, joka mahdollistaa 7-portaisen terän pituuden säädön välillä 3/6/9/12/15/18 / 21mm. Tämä tekee siitä ihanteellisen muun muassa lasten hiusten leikkaamiseen, pulisonkien muotoiluun tai erilaisten kampausten luomiseen. Tämä ei kuitenkaan ole mahdollisuuksien loppu! Säätöpään poistamisen jälkeen voit lyhentää hiuksia 0,7 mm:n pituisiksi.

Pitkä työaika - kätevä lataus


Vapauta itsesi kaapeleista ja saat enemmän liikkumisvapautta hiuksia leikatessasi. ENCHEN-hiusleikkuri toimii langattomasti - siinä on sisäänrakennettu 600 mAh akku. Täyteen ladattuna se voi palvella sinua jopa 3 kuukautta! Mukana tuleva USB-C-kaapeli mahdollistaa laitteen lataamisen kätevästi laturilla, virtapankilla tai jopa kannettavalla tietokoneella. Noin 1-1,5 tunnin kuluttua partakone on taas käyttövalmis! Tuote on myös varustettu älykkäällä lataussuojalla.

Tarkkuus ja turvallisuus


Tarkka hiustenleikkaus voi viedä vähemmän aikaa! Hiustrimmeri on varustettu laadukkaalla keraamisella leikkuupäällä, jonka avulla voit leikata hiuksia nopeasti ja tehokkaasti ilman, että se vetää tai aiheuttaa ärsytystä. Lisäksi pyöreiden terien ansiosta sinun ei tarvitse huolehtia itsesi leikkaamisesta. Kaikki tämä tekee laitteesta ihanteellisen sekä aikuisille että lapsille!

Luotettava toiminta - 2 nopeutta valittavissa


Nykyaikainen moottori vastaa partakoneen tehokkaasta toiminnasta. Voit myös valita kahdesta nopeudesta säätääksesi sen toiminnan entistä paremmin tarpeidesi mukaan. Useimmissa tapauksissa Normaali-tila (4500rpm) toimii täydellisesti ja erityisen paksuille hiuksille Turbo-tila (5800rpm) sopii. Samalla laite toimii erittäin hiljaa - sen äänenvoimakkuus on vain noin 55 dB.

Vielä enemmän mukavuuksia


Hiusten leikkaaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa ja kätevää. ENCHEN Boost -hiusleikkuri on erittäin käyttäjäystävällinen ja sopii täydellisesti käteen tarjoten vertaansa vailla olevan mukavuuden. Kevyt ja kätevä - käytät sitä menestyksekkäästi paitsi kotona, myös esimerkiksi lomalla. Se ei vie paljon tilaa matkalaukussasi! Voit myös helposti irrottaa laitteen pään ja pestä sen juoksevan veden alla. Tämä estää bakteerien lisääntymisen ja vähentää iho-ongelmien riskiä.

Mukana käytännölliset tarvikkeet


Paketista löydät myös useita käytännöllisiä tarvikkeita, jotka helpottavat hiusten leikkaamista kotona. Saksilla voit luoda unelmiesi hiustyylin, ja erityinen viitta varmistaa, etteivät pienet, raapivat karvat pääse vaatteiden alle. Teräöljy ja puhdistusharja ovat hyödyllisiä laitteen huollossa. Mukana tulevat tarvikkeet saavat sinut tuntemaan olosi kuin kampaamossa omassa kodissasi!

Paketissa:
Hiustenleikkuukone liukuvalla kampakiinnikkeellä
USB-C latauskaapeli
2x sakset
Kampaajan viitta
Siivousharja
Terän öljy

Erittely

Merkki ENCHEN
Nimi Hiustenleikkuukone
Malli BOOST-B Set
Väri musta
Terän pituuden säätö Kyllä, 7-portainen, 3-21mm
Nopeus Normaali tila: 4500 rpm;
Turbotila: 5800 rpm;
Melutaso Noin 55 dB
Akun kapasiteetti 600 mAh
Latausaika noin 1-1,5h
Latausliitäntä USB-C
Nimellisjännite 5V
Nimellisteho 5W

  • SKU BOOST-B-Set
  • Takuu 1 vuosi
  • EAN 6974728531174
  • Valmistaja ENCHEN

Arvostelut

Arvosteluja ei ole vielä tehty. Jaa mielipiteesi ja kirjoita ensimmäinen arvostelu!
Kysymyksiä tuotteesta?