FairyWill Water flosser Hammasvälisuihku FW-5020E musta

49.95
Saatavuus: Varastossa
Toimituskulut 0€Yli 75€ tilauksille!

FairyWill 5020E flosser hammaspesuri

Nyt voit pitää entistäkin paremmin huolta suuhygieniastasi. FairyWill 5020E -hammasvälipesurilla on 3 valintatilaa ja voit puhdistaa hampaasi ja hammasvälit perusteellisesti. Se poistaa jopa 99,99 % ruuantähteistä ja muusta suussasis olevasta liasta. Se on varustettu 300 ml:n vesisäiliöllä, jonka täyttäminen ei tuota ongelmia. Sarja sisältää jopa 8 vaihdettavaa suutinta, joiden ansiosta pesuria voi käyttää koko perhe.

Tehokas puhdistus

Hammasperusi poistaa tehokkaasti jopa 99,99 % ruokajätteistä ja plakista samalla, kun se tarjoaa syvän ikenien hieronnan ja parantaa verenkiertoa. Tämä ei ainoastaan ​​​​auta sinua puhdistamaan hampaitasi perusteellisesti, vaan se myös parantaa hampaiden kuntoa. Parannettu sykkivä teknologia mahdollistaa 30-100 PSI:n vesipainesuihkun saavuttamisen jopa sellaisille suun alueille, joihin tavalliset hammasharjat eivät pääse.

3 toimintatilaa

Säädä pesurin toiminta tarpeidesi mukaan. Laitteessa on 3 puhdistustilaa. CLEAN-tila on täydellinen jokapäiväiseen käyttöön. Vesi sykkii 1800 kertaa minuutissa puhdistaen suusi tehokkaasti. Pehmeä tila sopii aloittelijoille ja niille, joilla on herkät hampaat. Taajuus 1400 kertaa minuutissa mahdollistaa perusteellisen mutta hellävaraisen puhdistuksen. Hierontatila (1400-1800 kertaa minuutissa) puhdistaa hampaasi perusteellisesti ja tarjoaa samalla ienhieronnan.

Käytännöllinen vesisäiliö

Pesuri on varustettu suurella 300 ml:n vesisäiliöllä. Tämä riittää, jotta voit harjata hampaasi perusteellisesti ilman, että sinun tarvitsee täyttää sitä. Tarvittaessa voit helposti puhdistaa sen, mikä estää bakteerien lisääntymisen. Lisäksi parannetun rakenteensa ansiosta säiliö ei vuoda ja sen täyttäminen vedellä on lastenleikkiä ja nopeaa.

Mukana 8 vaihdettavaa suutinta

Sarjasta löydät jopa 8 suutinta vesilangalle. Näin koko perheesi voi käyttää sitä hampaiden pesuun. Kaikki kärjet ovat suhteellisen pitkiä ja kääntyvät 360°, jolloin pääset jopa vaikeapääsyisiin suun alueisiin. Huomautus: bakteerien lisääntymisen välttämiseksi ja hygienian ylläpitämiseksi suosittelemme suuttimen vaihtamista noin 3 kuukauden välein.

Pitkä käyttöaika

Langattoman hammasvälipesurin muotoilu antaa sinulle lähes rajattoman vapauden. Laite on varustettu pitkäkestoisella litiumakulla, jonka ansiosta se toimii jopa 21 päivää yhdellä latauksella. Lataa se yksinkertaisesti kytkemällä se laturiin, virtalähteeseen tai jopa kannettavaan tietokoneeseen mukana tulevalla USB-kaapelilla. Noin 4 tunnin kuluttua se on taas täysin käyttövalmis!

Vedenkestävä

Käytä pesuria kylpyhuoneessa, suihkussa tai kylpyammeessa huoletta. Laite on IPX7-vesitiivis - ei haittaa roiskeista! Tuote on varustettu myös kaksoistiivisteillä, jotka estävät tehokkaasti mahdolliset vuodot. Tarvittaessa voit myös puhdistaa pesurin, jotta se pysyy täydellisessä kunnossa vielä pidempään.

Kevyt ja kannettava

FairyWill 5020E hammaspesuri on uskomattoman kevyt ja kannettava. Ergonomisen muotoilunsa ansiosta se istuu täydellisesti käteen ja tarjoaa mukavuutta. Voit halutessasi ottaa sen helposti mukaasi lomalle - se ei vie liikaa tilaa laukussa tai matkalaukussa. Se ei myöskään tule olemaan suuri taakka.

 

Tuotemerkki FairyWill
Malli 5020E
Väri musta
Teho 5W
Latausaika noin 4h
Käyttöaika Jopa 21 päivää
Akun kapasiteetti 1400 mAh
Vesisäiliön tilavuus 300 ml
Paine 30-100PSI

Mukana toimitetaan USB latauskaapeli

  • SKU FW-5020E
  • Takuu 1 vuosi
  • EAN 6973734200210
  • Valmistaja FairyWill

Arvostelut

Arvosteluja ei ole vielä tehty. Jaa mielipiteesi ja kirjoita ensimmäinen arvostelu!
Kysymyksiä tuotteesta?