iKoo PADDLE X - Metallin valkoinen Hiusharja

29.95
Saatavuus: Varastossa
Toimituskulut 0€Yli 75€ tilauksille!

 Kurittelemattomat kiharat? Ei meidän melaharjoillamme. Nämä muotoilusiveltimet on erityisesti suunniteltu kesyttämään reheviä harjoja. Selvitä, suorista, föönaa - älykkään suunnittelun ansiosta voit tehdä kaiken hetkessä. Joten päästään siveltimeen tyylikkäässä metallisessa ilmeessä.

VÄHEMMÄN VAURIOTA

Takana oleva X ei ole vain osa melaharjamme varmaa muotoilua. Kuuma ilma voi poistua tämän aukon kautta föönattaessa. Näin voit luoda tasaisempia, runsaampia kampauksia ilman, että hiukset kuumenevat liikaa.

 

VAPAUTTAMATTOMAN KAUNEET HIUKSET

Innovatiivisen harjasrakenteensa ansiosta tämä muotoiluharja tasoittaa ja irrottaa suuriakin hiusosia lataamatta niitä staattisesti. EI LIIMAA Turvallisen kiinnitysjärjestelmän ansiosta siveltimemme pysyvät tiukasti yhdessä jopa ilman liimaa. Tämä tekee niistä sekä cruelty-free- että vegaanisia.

 

HELPPOHOITTAVA MATERIAALI

Voit puhdistaa harjan helposti saippualla ja vedellä.

 

KIINALAISIA HIERONTATEKNIIKKOJA

Erityinen harjasarkkitehtuuri tekee hiustenhoidosta intensiivisen hyvinvointikokemuksen: Jokaisella siveltimen vedolla hemmotella itseäsi hiuspohjan hieronnalla, joka perustuu perinteisiin kiinalaisiin hierontatekniikoihin. ERGONOMINEN kahva Ei ole väliä oletko oikea- vai vasenkätinen: ikoo-harjoja on aina mukava pitää.

  • SKU 678278698
  • Takuu 1 vuosi
  • EAN 9900000947460
  • Valmistaja Fudge

Arvostelut

Arvosteluja ei ole vielä tehty. Jaa mielipiteesi ja kirjoita ensimmäinen arvostelu!
Kysymyksiä tuotteesta?