Kensen 2 IN 1 Shaveri / Nenäkarvatrimmeri

18.95
Saatavuus: Varastossa
Toimituskulut 0€Yli 75€ tilauksille!

Huolehdi ulkonäöstäsi missä tahansa oletkin.

Kensenin 2-in-1-parranajokone ja trimmeri on kevyt ja kompakti, joten voit ottaa sen mukaan lomalle tai työmatkalle. Lisäksi se tarjoaa tarkan parranajon ja siinä on itsehiovat ruostumattomasta teräksestä valmistetut terät. Se toimii hiljaa eikä aiheuta vetoa ja USB-portti tekee lataamisesta helppoa. Vaihdettavalla trimmeri kärjellä voit ajaa nenä- ja korvakarvat.

Kensen 06-KTXD12-001 sähköparranajokone on varustettu pyörivillä, itsehiovilla terillä, mikä tarkoittaa vertaansa vailla olevaa käyttötarkkuutta. Lisäksi teräverkon paksuus on 0,1 mm. Lisäksi laitteen moottori toimii 6500 rpm:llä, mikä tarkoittaa korkeaa suorituskykyä.


Jopa 22 päivää käyttöaikaa yhdellä latauksella


Kensenin 2-in-1-laitteessa on 300 mAh:n akku, joten se voi toimia jopa 22 päivää yhdellä latauksella, jos käytät sitä 2 minuuttia joka päivä. Toisaalta keskeytymätön toiminta-aika on noin 45 minuuttia. Mukana tulee myös USB-kaapeli latausta varten. Noin 2 tunnin kuluttua laite on valmis jatkokäyttöön


Harkittu suunnittelu


Parranajokone toimii myös trimmerinä - vaihda vain pää (mukana). Lisäksi sen kevyt ja kompakti muotoilu tekee siitä helpon käyttää ja kuljettaa. Voit myös säilyttää sen ilman ongelmia. Lisäksi parranajokoneen terät ovat vedenkestäviä, joten voit kätevästi puhdistaa ne ja estää bakteerien lisääntymisen.

Mukana
parranajokone
trimmerin pää
puhdistusharja
latauskaapeli
käyttöopas (ei suomenkieli)

  • SKU 037618
  • Takuu 1 vuosi
  • EAN 6953156300729
  • Valmistaja Kensen

Arvostelut

Arvosteluja ei ole vielä tehty. Jaa mielipiteesi ja kirjoita ensimmäinen arvostelu!
Kysymyksiä tuotteesta?