Kipozi Hiustenkuivain EU-AC9908HD

TARJOUS
28.95 - % 20.27  
Saatavuus: Noin 1-viikko
Toimituskulut 0€Yli 75€ tilauksille!

Nyt voit kuivata nopeasti myös pitkät ja paksut hiukset. Kipozi 9908 -hiustenkuivaaja toimii 2200 W teholla ja voit valita kahdesta nopeudesta ja kolmesta lämpötila-asetuksesta. Se tuottaa myös negatiivisia ioneja, joten hiuksesi eivät jää staattisiksi. Se on uskomattoman helppo ja kätevä käyttää. Sen mukana tulee myös konsentraattori ja diffuusori, joiden avulla voit luoda kauniita kampauksia.

 

Sileät ja kiiltävät hiukset


Oletko kyllästynyt pörröisiin ja hiuksiin joissa on staattista sähköä? Kipozi-kuivain auttaa sinua ratkaisemaan ongelman! Laite käyttää nano-ioniteknologiaa positiivisten ionien neutraloimiseen ja kosteuden säilyttämiseen. Tämä tekee hiuksistasi sileät ja kiiltävät, staattiset ja tekee muotoilusta paljon helpompaa!

Nopeasti kuivat hiukset


Hiusten kuivaaminen ei ole koskaan vienyt vähemmän aikaa. 9908 hiustenkuivaaja on varustettu tehokkaalla moottorilla, jonka ansiosta sen teho saavuttaa jopa 2200W. Mitä tämä tarkoittaa käytännössä? Lyhyiden hiusten kuivaamiseen menee noin 1 minuutti, keskipitkien hiusten kuivaamiseen noin 2-3 minuuttia ja pitkien hiusten kuivaamiseen noin 3-4 minuuttia.

Asetuksia joista valita


Säädä hiustenkuivaimen suorituskyky tarpeidesi tai hiustyyppisi mukaan. Laitteessa voit valita kolmesta lämpöasetuksesta, kuten matalan, keskitason ja korkean. Siinä on myös 2 nopeutta - nopea ja pehmeä. Siinä on myös cool-shot-toiminto, joka auttaa muotoilemaan hiuksiasi ja antamaan niille loistavan kiillon.

Käyttäjäystävällinen


Hiustenkuivain on erittäin helppo ja kätevä käyttää. Se toimii myös erittäin hiljaa. Sen ergonominen kahva istuu täydellisesti käteen ja 2,5 metrin kaapeli takaa liikkumisvapauden. Helppopääsyisten painikkeiden avulla pääset helposti tärkeimpiin toimintoihin. Lisäksi kuivaimen takana oleva suodatin voidaan helposti irrottaa ja puhdistaa.

Mukana hyödyllisiä lisävarusteita


Paketti sisältää hyödyllisiä lisävarusteita, jotka helpottavat muotoilua. Keskittimen avulla voit kohdistaa lämpimän ilman valittuun hiussäikeeseen. Se tarjoaa nopeamman kuivumisen ja toimii hyvin suoristaessa tai muotoiltaessa harjalla. Loisitko mieluummin kauniita kiharoita tai aaltoja? Käytä siihen diffuusoria!

Laatikossa
Hiustenkuivain
Konsentraattori
Diffuusori
Ohjekirja

Erittely

Merkki Kipozi
Malli EU-AC9908HD
Jännite 220-240V
Teho 2200W
Taajuus 50/60Hz
Johdon pituus 2,5m
Ilmannopeus Pehmeä / nopea
Lämpötila Matala / Keski / Korkea
Paino 774g
Mitat 27 x 21 x 4,5 cm

  • SKU 031190
  • Takuu 1 vuosi
  • EAN 6973734203136
  • Valmistaja Kipozi

Arvostelut

Arvosteluja ei ole vielä tehty. Jaa mielipiteesi ja kirjoita ensimmäinen arvostelu!
Kysymyksiä tuotteesta?