Limural / Hatteker K11S+ I11 trimmeri ja hiustenleikkuri

TARJOUS
129.95 - % 89.95  
Saatavuus: Varastossa
Toimituskulut 0€Yli 75€ tilauksille!

HUOM! Limural settiä myydään nyt EU alueella Hatteker tuotemerkillä. Kyseessä on sama tuote.

Sähköleikkuri ja trimmeri Limural K11S + I11

Limural hiustenleikkuukoneella hoidat hiustyyliäsi helposti. Lisäksi setti sisältää trimmerin, joka helpottaa parran tasoittamista. Leikkuri on varustettu tehokkaalla moottorilla, jonka melutaso on alle 60 dB. Langaton laite tarjoaa vapauden käyttää ja voit ladata sen USB-A-kaapelilla (mukana). Lisäksi 100-240 V jännitteen ansiosta voit käyttää partakonetta missä tahansa maan päällä.

Langaton toiminta, kätevä lataus


Vapauta itsesi sotkeutuneista kaapeleista. Laite on johdoton, joten johto ei enää estä liikkeitäsi. Leikkuukoneen kestävä akku tarjoaa jopa 5 tuntia käyttöaikaa yhdellä latauksella, ja voit ladata sen kytkemällä USB-kaapelin (mukana) seinälaturiin, virtalähteeseen tai tietokoneeseen. Kestää vain noin 3 tuntia, ennen kuin laite on jälleen käyttövalmis.

Vankka ja ergonominen muotoilu


Sekä hiustenleikkuukone, että trimmeri on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, mikä tarkoittaa lujuutta ja kestävyyttä. Terät ovat kulutusta kestäviä, ja niiden pituutta voi säätää 0,5 mm:stä 1,7 mm:iin erillisellä vivulla. Lisäksi ergonominen muotoilu tarjoaa turvallisen otteen ja mukavuuden.

Turvallinen lapsille


Leikkuukone on suunniteltu täysin turvalliseksi käyttää. Sen mukana tulee erityinen terä, jolla voit leikata lasten hiuksia. Lisäksi terä ei ärsytä ihoa, eikä sinun tarvitse huolehtia ärsyttävästä melusta, partakoneen moottorille on ominaista alle 60 dB:n hiljainen toiminta.

Trimmeri mukana


Sarjasta löydät myös trimmerin, joka T-muotoisen teränsä ansiosta leikkaa hiukset 2/3/4 mm pituisiksi - riippuen siitä, mitä kampaosaa käytät. Sen nerokas muotoilu varmistaa tarkkuuden leikattaessa hiuksia, partaa, pulisonkia tai muita kehon alueita.

Lisätarvikkeet


Sarjan mukana tulee useita kampaosia, joilla voit leikata hiuksesi eripituisiksi. Näiden kampojen avulla saat upean hiuksenleikkauksen, mutta voit myös helposti tasoittaa partasi, viikset tai pulisonkisi. Pakkauksesta löydät myös kamman, puhdistusharjan, partakoneöljyn ja viitan.

LED-näyttö


Limural hiustenleikkuukoneessa on älykäs LED-näyttö, joka antaa sinulle välittömän pääsyn tärkeimpiin tietoihin. Näet akun varaustason, joten et ylläty äkillisesti purkautuvasta laitteesta. Lisäksi näytöllä näkyy myös muistutus öljyn huollosta tai lisäämisestä sekä tietoa partakoneen latausprosessista.

Mukana paketissa
hiustenleikkuukone
trimmeri
USB-A latauskaapeli
putsausharja
kampa
terä öljyä
9 x kampaliittimet (hiustenleikkurile: 3/6/10/13/16/19 mm; trimmerille: 2/3/4 mm)
viitta
ohjekirja (ei suomenkielistä)

Erittely

Merkki Limural
Malli K11S + I11
Materiaali ruostumaton teräs
Melutaso 60 dB
Lataus USB-A-portti
Työaika 5h
Latausaika noin 3 tuntia
LED-näyttö Kyllä
Jännitealue 100-240V
Adapterin lähtöjännite 5V max.
Paino 1,08 kg
Mitat 22,5 x 10,5 x 8,5 cm
Teho 7W
Johdon pituus 1,5 m

  • SKU 031729
  • Takuu 1 vuosi
  • EAN 6973734201460
  • Valmistaja Limural

Arvostelut

Arvosteluja ei ole vielä tehty. Jaa mielipiteesi ja kirjoita ensimmäinen arvostelu!
Kysymyksiä tuotteesta?