Reuzel Degrease Travel Kit 3 x 100ml

23.95
Saatavuus: Varastossa
Toimituskulut 0€Yli 75€ tilauksille!

Reuzel kevyesti kosteuttava hoitoaine 100 ml: Kevyt, kosteuttava hoitoaine sisältää sekoituksen  taikapähkinää, nokkosen lehteä, rosmariinia ja kortteen juurta. Sopii päivittäiseen käyttöön. Jättää hiukset hoidetuiksi ja terveen näköisiksi viilentäen ja virkistäen samalla päänahkaa. Sisältää piparminttua taikapähkinää, nokkosenlehteä, kortteen juurta ja rosmariinia Kaikille hiustyypeille, päivittäiseen käyttöön.

Reuzel Scrub syväpuhdistava shampoo 100ml: Ainutlaatuinen yhdistelmä puhdistavia ja kuorivia ainesosia sekä rosmariini, taikapähkinä, nokkosenlehti, kortteenjuuri hiusvettä, jotka hoitavat päänahkaa ja samalla syväpuhdistavat hiuksia. Täydellinen tuote harvempaan pesuväliin ja vahvojen hiustuotteiden käyttäjille. Poistaa tehokkaasti, mutta hellävaroen tuotekertymiä, likaa, ilmasaastetta, öljyjä ja muita latistavia kertymiä hiuksista ja päänahasta.

Reuzel päivittäinen shampoo 100ml: Shampoo sisältää taikapähkinää, nokkosen lehteä, rosmariinia ja kortteen juurta. Sopii kaikille hiustyypeille päivittäiseen pesuun. Puhdistaa tehokkaasti samalla kosteuttaen hiuksia sekä virkistäen ja viilentäen päänahkaa.

 

Käytä päivittäistä shampoota yleisesti. Puhdista hiustuotejäämät syväpuhdistavalla shampoolla ja hoida hiuksia hoitoaineella. Hiero pieni määrä tuotetta märkiin hiuksiin ja päänahkaan, huuhtele hyvin.

  • SKU 11817
  • Takuu 1 vuosi
  • EAN 9900000820916
  • Valmistaja Reuzel

Arvostelut

Arvosteluja ei ole vielä tehty. Jaa mielipiteesi ja kirjoita ensimmäinen arvostelu!
Kysymyksiä tuotteesta?