SOOCAS N1 trimmeri

24.95
Saatavuus: Varastossa
Toimituskulut 0€Yli 75€ tilauksille!

SOOCAS N1 - pidä huolta ulkonäöstäsi

Ei-toivotut karvat korvissasi tai nenässäsi tekevät elämästäsi kurjaa? Luotettavan SOOCAS N1 -trimmerin avulla unohdat tämän ongelman. Yksinkertainen käyttää, tehokas ja kevyt - se painaa vain 150 g - voit käyttää sitä menestyksekkäästi sekä kotona että tien päällä.

Useita käyttötarkoituksia


Trimmerin avulla pääset eroon ei-toivotuista karvoista nenästäsi tai korvistasi. Voit käyttää sitä myös muiden paikkojen trimmaamiseen. Sen ansiosta hoidat tehokkaasti ulkonäökösi pieniäkin yksityiskohtia.

Helppokäyttöinen


Laitteen käyttö on triviaalisen yksinkertaista. Käynnistä trimmeri painamalla painiketta, aseta leikkuupää ihon, sieraimien tai korvien viereen ja liikuta sitä varovasti poistaaksesi tarpeettomat karvat. Sano hyvästit ei-toivotuille karvoille - SOOCAS N1 auttaa sinua leikkaamaan niitä nopeasti ja tehokkaasti.

Ongelmaton virtalähde


Trimmeri saa virtansa yhdestä AA-paristosta. Se takaa pitkän ja tehokkaan toiminnan. Sinun ei tarvitse huolehtia kalliiden akkujen ostamisesta – pelkkä AA-paristo riittää saamaan SOOCAS N1:n toimimaan tehokkaasti!

Aina mukanasi


Kätevän muotoilun ja mukana tulevan kotelon ansiosta voit kätevästi säilyttää trimmerin ja ottaa sen mukaasi minne haluat. Kasvavat karvat tai epätasaisesti kasvavat karvoitukset eivät enää yllätä sinua lomalla tai työmatkoilla - SOOCAS N1 saa sinut nopeasti unohtamaan ongelmat.

klassinen muotoilu


Trimmerille on ominaista yksinkertainen mutta tyylikäs muotoilu. Kotelon valkoinen väri yhdistettynä kultaiseen nappiin ja koristerenkaaseen antaa kauniin, klassisen vaikutelman. Pienet mitat ja kevyt paino tekevät laitteesta erittäin kätevän ja kannettavan. SOOCAS N1 ilahduttaa teitä sekä toiminnallisuudellaan että ajattomalla tyylillään!

Valmistaja Soocas
Malli N1
Väri valkoinen
Terien lukumäärä 1 leikkuuterä
Toiminto Kuivaparranajo
Vedenpitävyysluokka IPX5
Virtalähde AA-paristo (mukana)

  • SKU 6970237668745
  • Takuu 1 vuosi
  • EAN 6970237668745
  • Valmistaja Soocas

Arvostelut

Arvosteluja ei ole vielä tehty. Jaa mielipiteesi ja kirjoita ensimmäinen arvostelu!
Kysymyksiä tuotteesta?